Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Politica de Confidentialitate

Compania care detine si administreaza site-ul http://www.nscmall.ro, denumit in continuare NSCmall, este S.C. NETSYS CONSULT S.R.L. , numita in continuare NETSYS CONSULT , inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J29/879/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14447433.

NETSYS CONSULT isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare, versiunea valabila si oficiala se afla pe pagina de web "Confidentialitate".

1. Informatii personale

Utilizatorul site-ului este responsabil pentru veridicitatea datelor introduse in sectiunea de inregistrare. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. NETSYS CONSULT nu poate fi facuta responsabila pentru orice eroare survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea NSCmall implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de NETSYS CONSULT in scopul crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea utilizatorilor inregistrati despre promotiile lansate si/sau modificari in caracteristicile produselor, a conditiilor de utilizare, etc. NETSYS CONSULT certifica si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@nscmall.ro sau prin posta, la adresa: Str Gageni nr. 113, Bl.110, Sc. A, ap.10,  Ploiesti.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului NSCmall si ea va fi anuntata printr-un mail catre utilizatorul inregistrat in baza noastra de date.

Acreditari NSCmall