Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Despre echipa NSCMall

Cand NETSYS CONSULT, a intrat pe o piata dominata de alti competitori, asa cum a facut in 2009, era esential sa ofere ceva care sa o difere de acestia.
De la inceput am considerat ca aigurarea consultantei si a service-ului pentru parteneri este o conditie esentiala si poate aduce acel avantaj competitiv.

NETSYS asigura un suport in achizitia, livrarea si instalarea echipamentelor cu specialisti bine instruiti si certificati.

MISIUNEA NOASTRA
Sa devenim prima optiune in alegerea si achizitia oricarui produs.

CULTURA
Cerintele clientului sunt primordiale.
Cautam sa tratam echitabil toti clientii.
Cautam sa comunicam cat mai eficient.
Cautam sa modificam si sa aducem inovatii.
Dorim sa creem un mediu de lucru atragator si motivant.

POLITICA de CALITATE
Sistemul de calitate implementat, certificat si respectat, corespunde normelor ISO 9001 si acopera atat produsele cat si calitatea serviciilor.
NETSYS este si va fi un promotor al politicilor de calitate.

POLITICA de COMUNICARE
Suntem deschisi pentru o politica de comunicare, atat in cadrul companiei cat si in exteriorul ei, deoarece consideram acest lucru ca fiind benefic pentru angajati, dar nu in ultimul rand pentru partenerul nostru care va putea afla intr-un timp real toate informatiile ce il privesc in a lua o decizie corecta.

POLITICA ECONOMICA
Recunoastem si dorim colaborari pe termen lung. De aceea mereu vom cauta sa investim  atat in resursele umane interne, cat si in partenerii nostri.

PRODUSE si SERVICII:
Oferim consultanţă gratuită în alegerea echipamentelor şi a soluţiilor optime pentru biroul dvs., reţele cu cablare structurată sau wireless, reţele de voce date sau supraveghere video digitală.

NETSYS CONSULT se dezvolta ca si companie pe mai multe directii.
Una dintre acestea este deschiderea site-ului www.NSCmall.ro care se doreste a fi platforma de documentare si prezentare a produselor oferite. Ea este intr-o continua expansiune si dorim ca la sfarsitul acestui an sa ajungem sa deschidem inca 3 noi magazine, iar gama de produse sa fie extinsa.
O alta directie se doreste a aduce si a completa gama de produse de nisa, ca exemplu calculatoarele industriale, retelistica uzinala, aparatura de masura si control, reprezentate de producatorul englez Amplicon.
Poate cea mai larga si cea care ne indeamna la cel mai important "challenge" este directia: Consultanta IT, Service IT, Configurari retele, Service on-site, Leasing de personal si alte servicii care vin sa completeze gama de produse.

DEPARTAMENTE:

Deptamentul Vanzari
este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.
In colaborare cu Departamentul Tehnic, aici se ofera si suport tehnic deosebit pentru configurarea de solutii complexe IT si de comunicatii, clientilor Companii Mijlocii si Mari.
Contact: office_at_nscmall.ro

Departamentul Tehnic este compus din alte doua subdepartamente: Solutii si Service. Aici specialistii nostri va pot ajuta cu sfaturi in configurari, in service sau direct, prin contract cu service on-site.
Contact: office_at_nscmall.ro

Departamentul Financiar ne asigura buna functionare si sprijinul in derularea incasarilor si platilor.
Contact: financiar_at_nscmall.ro

Departament Relatii Clienti

Departamentul Relatii Clienti este creat pentru a asigura buna comunicare a dumneavoastra cu compania NETSYS CONSULT. Acesta reuneste activitatile de informare si suport pentru clienti atat inainte cat si postvanzare.
Contact: office_at_nscmall.ro

Acreditari NSCmall