Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Servicii NSCmall

1 - Proiectare, constructie, configurare si administrare retele de calculatoare.

Cum calculatoarele si perifericele sunt mult mai utile si mult mai “economice” daca functioneaza interconectate, orice institutie mica sau mare are nevoie de a “lega” aceste echipamente atat intre ele cat si cu restul lumii. Aici intervenim noi si va oferim urmatoarele servicii:

Proiectare retea - Studiem situatia de fapt a retelei  IT&C existente. Evaluam cerintele dumneavoastra si le comparam cu situatia existenta. Va ajutam sa alegeti corect echipamentele de retea necesare: servere, switch-uri, statii de lucru, imprimante, cat si a echipamentelor pasive. Elaboram proiectul retelei tinand cont de tehnologiile de transmisie a datelor, de topologia locatiei, de scara la care lucreaza reteaua, de resursele fizice cat si de sistemul software.

Realizarea fizica a cablarii structurate - Executam, conform proiectului realizat, instalarea canalului de cablu, montarea cablului UTP, montarea prizelor, montare rack-uri pentru echipamente, instalarea patch panel-urilor, echipamentelor active si patch cordurilor, testarea cablurilor si a conecticii, receptia lucrarilor si predarea documentatiei.

Configurarea retelei de calculatoare - Instalam programele pentru securitatea retelei si pentru aplicatiile specifice clientului, instalam si configuram serverele, firewall, configuram protocoalele de comunicatie, configuram sistemele de back-up folosite/existente, antivirusii folositi, program antispam pentru serverul de mail, s.a. .

2 - Consultanta IT

Echipa noastra va poate ajuta in privinta achizitionarii de produse hardware si software, reliefand diferente si asemanari intre diverse tipuri de produse conform unor cerinte minimale, recomandandu-va exact ceea ce va este necesar, ajutandu-va sa realizati investitii eficiente. Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, aceasta ducand la eficientizarea investitiilor deja efectuate. Infrastructura hardware, solutiile software alese pentru obiectivele propuse, stabilirea structurii si a configurarii echipamentelor, arhitectura sistemului informatic, toate acestea, daca sunt bine alese, duc la succesul afacerii dumneavoastra.

3 - Service IT&C

Calculatorul si perifericele au devenit indispensabile oricarei activitati curente, in companii private si institutii bugetare fiind utilizate in scopuri din ce în ce mai impotante si mai diversificate. Mentinerea lor în stare de functionare si remedierea defectiunilor în cel mai scurt timp devin cerinte stringente, care se pot indeplini doar prin intretinere continua, atat hardware cat si software. Mentinerea Infrastructurii IT in stare de functionare permanenta presupune supravegherea permanenta si verificarea periodica de catre personalul specializat a performantelor calculatoarelor, perifericelor, retelelor si serverelor. In contextul actual doar o echipa de specialisti poate face fata tuturor situatiilor. Costurile angajarii unor specialisti IT dedicati intretinerii infrastructurii IT in cadrul unei firme sunt destul de mari, de aceea tot mai multe firme apeleaza la externalizarea acestor servicii. Costurile sunt mult mai mici decat în cazul unui angajat permanent!

Prin urmare, ceea ce va propunem, este incheierea unui contract de service care presupune servicii ca: revizii lunare, interventii la cerere cu remedierea defectiunilor, asistenta tehnica, administrare servere, mentenanta retelei, devirusarea calculatoarelor infectate cu virusi si recuperarea datelor în functie de posibilitati, deasemenea, echipamente si consumabile la preturi preferentiale.

Acreditari NSCmall