Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Garantii si Service

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre NETSYS CONSULT, prin intermediul site-ului www.NSCmall.ro, sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Garantia produselor este specificata pentru fiecare produs in parte, pe site-ul www.NSCmall.ro
Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, iar in cazul defectarii produselor, acestia sunt raspunzatori de repararea acestor, fie sunt emise de catre NETSYS CONSULT, caz in care la aparitia unei defectiuni, NETSYS CONSULT reprezinta centru de diagnoza si posibil centru de reparatie.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Toate produsele sunt obligatoriu insotite de Certificatul de Garantie. Lipsa acestuia va rugam sa o sesizati in maxim 48 de ore de la livrare pe adresa de mail office_at_nscmall.ro , in scris la adresa: Str Rudului nr. 80, Bucuresti sau telefonic la numerele afisate pe site in sectiunea Contact.
Produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului.

Observatie:
Pentru produsele care au in constructie acumulatori, garantia acestora este diferita de cea a produsului in sine si va rugam, inainte de a cumpara astfel de produse sa verificati, impreuna cu consultantul de vanzari, garantia acumulatorului.
RUGAMINTE
La livrarea produselor, va rugam sa verificati toate actele de livrare si existenta Certificatului de Garantie!!!


Service

NETSYS CONSULT este service autorizat pentru produsele DTK, Amplicon .
NETSYS CONSULT asigura service pentru produsele enumarate anterior comercializate si prin alte magazine.
Pentru toate celelalte produse , NETSYS CONSULT, reprezinta centru de diagnoza si colectare produse, dar numai pentru produsele comercializate in reteaua proprie. Pentru produse din alte retele se va percepe taxa de constatare si pretul reparatiei (in cazul in care produsul nu este in garantie).

Acreditari NSCmall